Együttműködés

Oktatási és kutatási feladataink teljesítését számos egyházi és nem egyházi szervezet, intézmény segíti, mint ahogy egyetemünk is számos szervezet és intézmény munkáját támogatja a működési helyszín biztosításával, oktatóinak tudományos kapacitásával, hallgatóinak önkéntes munkájával.


      A Magyarországi Református Egyház fenntartóként és végzettjeink legnagyobb munkáltatójaként biztosítja az egyetem működését, felsőoktatási partnerintézményeink – itthon és külföldön – a tudományos eszmecserét és az oktatói/hallgatói mobilitást erősítik, a közös fenntartó által működtetett Gyakorló Általános iskola pedig pedagógus hallgatóink szakmai gyakorlatának kínál megfelelő helyszínt. A Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet volt hallgatóink szakmai továbbképzését végzi, míg a TRE Nagykönyvtára saját könyvtáraink mellett segíti az egyetemi könyvtári feladatok színvonalas ellátását.


Honlapunknak ezen a felületén számos egyéb, intézményünkhöz szorosabban-lazábban kötődő partner elérhetőségeit megtalálhatja az érdeklődő.


Gyakorló általános iskola


Oktatási Intézmények


Fejlesztési támogatás


További hivatkozások